.....


Det blev inte Karlstad idag. Inte heller grillning för min del.

Karlstad och grillfest...


Idag ska vi till Karlstad och införskaffa lite kläder till Yasmine, hon börjar ju dagis på tis. Hon behöver ett regnställ, stövlar, en vår/sommarjacka och lite kläder. Det kanske blir nåt till mig och JC också.

Sen är vi bjudna hem till AK och Björn på grillfest i trädgården. Jag hoppas verkligen att vi hinner. Det ska bli mysigt. Vi får se hur vi gör, om vi låter Yasmine somna där i vagnen eller nåt. Vore ju kul att stanna lite längre. Men som sagt, vi får se.

Jag vet inte vad det har tagit åt lillan idag. Ända sen JC åkte till jobbet så har hon skrikit och varit gnällig precis hela tiden. Hon har gått efter mig som en ylande hund... Jag höll på att bli tokig. Tänk er själv att lyssna på ett ylande barn i flera timmar... Inget hjälpte liksom. Vad ska man göra? Barn är allt förunderliga... När dom inte kan tala om själva vad det är, så är det ju inte så lätt att veta.
Nu sover hon iaf, och jag tror att JC somnade med henne... ha ha. Skräll.

Nu ska jag nog sminka mig lite och göra mig iordning.

C-ya

till tess


Har du egna barn eller? Jag anser verkligen inte att dagis är ett ställe dit man skyffar in sina barn för att få egen tid! Men om du har barn själv så borde du veta att alla barn är olika. En del barn tycker faktiskt att det är jättekul att få vara på dagis och träffa andra barn och lära sig saker. Alla mina vänninor som har barn säger själva att deras barn utvecklades fortare när de fick gå på dagis. Lärde sig gå snabbt, äta själv och mycket annat. Det är precis som du sa en pedagogisk verksamhet. Just därför vill jag att mitt barn ska få ta del av det. Dessutom älskar min dotter öppna förskolan, och hon har alltid varit väldigt rastlös av sig, så jag vet att hon skulle älska det!! Jag gör det mest för min dotters skull, inte min egen. Nämn någon annan mamma som inte behöver en eller nån timmes break från att vara mamma! Man är ju det som sagt dygnet runt, och det mår både hon och jag bra av att vara ifrån varandra lite mer.
Sen vill jag även att hon ska gå längre dagar pga att jag ev börjar jobba snart, och det är lika bra att hon vänjer sig, så att det inte blir tre timmar varje dag och sen poff så är det en hel dag.

Vart vill du komma?

Lillan sjuk...



Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Men det är svårt att orka skriva varje dag. Näe, hellre sällan och mer sugen på att skriva.

De ringde nyss från Örnäs dagis där Yasmine ska börja. Jag blev inte glad... De tider som gäller är halv 8 till halv 11. Tre timmar varje dag alltså. Nä fy fan. Vad hinner man på tre timmar? Det är väl meningen att dagis ska var en liten avlastning för föräldrar som är arbetslösa. Jag tycker att det vore mycket bättre om Yasmine gick 9-14 i stället i tre dagar i veckan. Nu blev jag besviken faktiskt. Det känns liksom halvkul att behöva väcka henne lite innan 7 för att gå till dagis och sen hämta vid 11. Onödigt. Nu funderar jag på att byta dagis bara för det. Till något som har 9-14 i stället. Jag hade liksom sett fram emot att hon skulle börja dagis eftersom hon blir så uttråkad hemma. Suck.

Igår hade Yasmine 40 grader feber... Jag vet inte vad det var. Ingen förkylning, bara hög feber och väldigt lös i magen. Kanske är tänderna? Jag vet inte. Men inatt var nog värsta natten på länge. Det var längesen jag sov så dåligt. Hon var kokhet, så vi lyfte över henne och lade henne mellan oss, gav henne vatten, bytte blöja och gav henne en alvedon. Hon sov jättedåligt och vaknade hela tiden och skrek, och vi sov förstås ännu dåligare.
Idag är hon bättre. Skönt. Det är jobbigt att vara sjuk när man är liten. Min lilla gumma...

Igår var Yasmine med JC när jag var och hälsade på hemma hos Lollo och hennes bebisar Amy och Eddy. Guuud vad stora dom har blivit! Alltså inte i jämförelse med Yasmine, men om man jämför med när jag träffade dom sist. Så söta så! Eddy har det jobbigt stackaren, Lollo tror att han håller på att få tänder. Inte så lätt när man inte kan hålla nåt själv och klia sig i munnen... Lilla plutten...
Det var trevligt. Vi drack kaffe och det var skönt med lite egen tid.

Nu sover Yasmine gott och vi ska äta lite jag och JC. Magen kurrar.


Trött...



Jag är såååå himla trött... Jag kan inte förstå varför. JC är tydligen ännu tröttare. Han somnade 18.00 och sover fortfarande. Han ligger och snarkar i soffan bredvid, och jag sitter och ska försöka skriva nåt, men vet inte om jag orkar...

Idag har jag varit trött hela dagen... usch. Jag orkade knappt leka med Yasmine. Men jag orkade mig ut en sväng iaf och hjälpte pappa att handla. Sen hem till JC och vi åt mat och lekte tillsammans med Yasmine. Hon älskar verkligen när vi båda leker med henne samtidigt och ger henne massa kärlek och uppmärksamhet. Min goaste lilla tjej.

Näe nu ska jag dra med mig JC in i sovrummet och sova. Nu får han verkligen ta natten med Yasmine om hon vaknar, för nu har han fått sova mycket sen han kom hem. Nu är jag trött.

Äntligen hemma...



Idag kom JC hem... Guuuud vad glad Yasmine blev!! Hela hon sken upp och sa "pappa" hela tiden... Hon skulle visa honom precis allting, hon drog runt med honom i lägenheten och till sitt rum, där dom satt och lekte jättelänge. Och munnen gick i ett. Hon babblade på om allt möjligt (även om vi inte förstod nånting hihi). Så glad har jag inte sett henne på hela veckan han var borta. Och antagligen har hennes dåliga humör och sömnsvårigheter den här veckan, berott på att hon saknade sin pappa. Lilla gumman.
Äntligen är pappa hemma.

Jag tog med Yasmine ut i vagnen så att JC fick sova. Han var skittrött. Det tror jag det när han har jobbat 12 timmar natt i en vecka. Så jag fick ta med henne till mitt möte hos arbetsförmedlingen. Det var inte så populärt av handläggaren. Hans kommentar var "har du ingen barnvakt? Hur ska det då gå om du ska på arbetsintervju?" Vem fan ger honom rätten att vara så spydig?? Tro fan att jag tar med mig mitt barn om hon inte går på dagis. Det är väl inte alla som har folk som kan sitta barnvakt mitt på dan när dom flesta jobbar... Det är väl en jäkla stor skillnad på ett sånt enkelt möte på arbetsförmedlingen, och en arbetsintervju eller?? Då förstår jag väl att jag inte kan ta med mig min dotter!! Ah, jag blev riktigt stött faktiskt...
Och inget vettigt hade han att säga heller. Det var väl inget ovanligt.

Jag och Yasmine lekte i lekparken och fikade. När vi kom hem hade JC fått sova i 5 timmar. Jag fick dra han upp ur sängen. Han ville sova mer, men det ville inte jag.

Yasmine somnade på 2 minuter när jag la henne. Wow!! Helt otroligt! Jag trodde att det skulle ta minst 20 minuter. Det måste vara att JC är hemma. Hon känner sig trygg med båda sina föräldrar. Nääää... vad söt. Hoppas hon sover bra i natt. Det ska bli intressant.

Nu ska vi mysa. Har saknat honom mucho!

trött som attan...



ÅÅÅÅhhhhh... det här med för lite eller hackig sömn är inte roligt. Det känns verkligen i kroppen. Inatt var som valigt. Yasmine vaknade flera ggr och jag la över henne till min säng, men inte ens det hjälpte. Det var precis som att hon drömde mardrömmar eller hade ont. Hon vaknade hela tiden och skrek. Jag är som en levande zombie...
Det ska bli sååå skönt när JC kommer hem imorrn, tisdag. Men då är ju han också skittrött eftersom han har jobbat natt 12 timmar i en vecka. Ah, att vara småbarnsförälder är helt underbart, men också såååå jobbigt ibland. Men man står ut och orkar för att kroppen är inställd på att vara mamma. Hon är ju det finaste och underbaraste väsen som finns!!

Idag har jag och Yasmine varit med Paula och hennes barn Freja och Linus. Vi lekte i lekparken i plantaget och fikade på ICA. Sen skulle hon iväg och träna, så vi gick och handlade och fortsatte sen leka i parken.

Imorrn ska jag träffa Cathrine och gå till öppna förskolan.

OCH så kommer min älskling hem!! VAD DET SKA BLI KUL!!! Har saknat honom jättemycket... Den här veckan har känts som en evighet... Det blir mycket mys och sånt... hihi...

Härlig dag med trevligt sällskap...



Inatt vaknade Yasmine flera ggr men jag lyckades få henne att somna om i sin säng iaf. Yeeehooo!! Förbättring!
Imorse vid 06.00 lyfte jag över henne i min säng och vi myste och sov till 07.30.

Idag har varit en jättehärlig dag. Fint väder skadar aldrig. Vi gick en sväng på marknaden, lekte i lekparken och fikade på Kontoret med Sabina och Kristina.

Kort inlägg idag. Ska lägga mig nu.

Saknar dig min älskling...

sömnlös...



Usch, mina inlägg börjar låta mer och mer klagande... Inatt hände samma sak igen. Yasmine vaknade och ville inte somna om. Jag satt bredvid sängen och försökte få henne att sova, men varje gång jag skulle lägga mig i sängen så ställer hon sig fort upp i sängen och börjar gny. Så höll det på tills jag gav upp och lyfte över henne i min säng och då somnade hon gott direkt och vi sov till 8-tiden.
Är det någon som vet hur man ska göra? Hur får man henne att somna om själv? Det krånglar på kvällen när jag ska lägga henne också (det som funkade så himla bra i början)... nu, trots att hon är jättetrött, så ställer hon sig upp om och om igen och vill verkligen inte sova. Ligger och sparkar med benen på spjälsängen och pratar för sig själv. Det är precis som att hon vet att jag ska gå ifån henne, och vågar liksom inte somna. Eller jag vet inte. Vad vet jag egentligen?

Just nu är det en period som är ganska jobbig. Hon får arga utbrott lite då och då också, typ när man ska byta blöja, klä på henne, torka henne i ansiktet, när man säger till henne om nåt hon inte får göra... Det hör väl till åldern kanske.
Jag är så himla nyfiken på hur andras liv ser ut ibland...

Idag var vi en sväng på stan med systeryster Madde, hälsade på AK på papaya och Yasmine fick en liten present :) Vi åkte sen ut till pappa. Jag, Yasmine, Madde, Sabina och Daniel.

Saknar JC...

Fint väder och utelek...



Usch, nu har jag inte skrivit på länge. Det bara blev så. Hade ingen ork eller lust... Men nu ska jag väl få ihop några rader.

I förrgår åkte JC iväg till Örebro för att jobba, Jag vet inte hur länge han blir borta, och det känns inget kul... alls. Jobbet är på tre veckor, men jag hoppas han kommer hem till helgen iaf. Nu när han har varit hemma så mycket så har man liksom blivit van med det, och så är man ensam helt plötsligt. Det är jobbigt. Det blir så ensamt och man måste verkligen planera sina dagar när jag har Yasmine helt själv. Man kan inte ta en spontan dusch, gå på toa ensam osv. Idag blev jag tvungen att ha Yasmine med mig när jag duschade. Visst, man kan sätta henne framför en film, men så fort hon hör att duschen sätts på så kommer hon springande. Undrar varför jag står där inne naken och hon utanför. Näe, det går inte serdu... Då bankar hon på duschdörrarna och börjar gråta. Det är klart att hon också vill duscha om mamma duschar... he he. Rolig hon.

Inatt var ingen rolig natt. Yasmine vaknade vid halv ett och kom på att hon inte alls kunde somna om. Jag satt på en stol vid spjälsängen och försökte få henne att somna om, men varje gång jag skulle gå tillbaka till sängen för att lägga mig, så började hon gny igen... Jag satt där en evighet kändes det som. Till slut orkade jag inte mer och lyfte över henne till min säng. Japp, då blev hon hur pigg som helst. Ville inte alls sova. Till slut somnade hon, men knödde som fan och vaknade flera ggr. Åååååhhhh... Vid halv åtta på morgonen ringde JC och väckte oss. Då hade han jobbat klart och skulle lägga sig och sova. Ironiskt. När vi går upp, då går han och lägger sig. Saknar honom.

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Yasmine blir så uttråkad. Hon måste sysselsättas jättemycket. Så vi har lekt i lekpark, läst böcker på bibblan, gått i trappor om och om igen, och gottat oss i solen. Synd att inte öppna förskolan är öppen fler dagar. Hon tycker att det är så kul.

Vad härligt väder det har varit! Nu blir det nog till att köpa lite vårligare/somrigare kläder, skor och jacka både till mig och Yasmine.

Nu ska jag sova. God natt!

Påskafton...




Vilken sovmorgon! Imorse vaknade Yasmine 09.00... Vi bara VA?? Hon brukar ju alltid vakna kring halv sju-snåret. Men imorse. 2½ timma längre fick vi sova, och det var sååå skönt! Det var nästan att man fick lite dåligt samvete att man sovit så länge, men 09.00 är ju inte så sent att vakna ändå...

Idag har vi vart ute jättemycket i det fina vädret. Och på altan var det hela 27 grader! Yasmine trodde väl att det var sommar. Hon fick springa omkring i tunika och blöja (på altan alltså). Jag har aldrig sett henne svettas så mycket som idag. Det var som en bastu. Hennes farfar har spelat dragspel och hon har dansat som en galning... ha ha! Hon måste ha ärvt sin musikalitet efter sin pappa.

Det har varit en helt underbar dag idag, på alla sätt. JC och jag åkte ensamma en sväng till Åmål för att ge katten mat och hämta Yasmines badbalja (hon måste ju badas när hon har svettats så). Vi dundrade på med hög musik hela vägen, och det var så skönt att få komma iväg lite bara han och jag. Vi höll varandra i handen, och det kändes lite som förr... hihi...
Jag måste erkänna att vi två inte har så mycket tid för varandra. Det blir lillan som får all uppmärksamhet, och ibland glömmer jag t.o.m. av hur det är att prata med en vuxen. Jag kommer på mig själv ibland med att prata till JC som jag pratar till Yasmine... ha ha... Men åh så lycklig jag är att jag har Yasmine. Hon är mitt allt, och JC förstås.
Att se hur hon växer och utvecklas till en underbar liten tjej med humor och livsglädje. Ibland kan man inte förstå hur hon har legat i min mage i 9 månader... Lilla skruttan..

Nu sover lillan och jag sitter med en drink i handen och ska se på Robinsson med dom andra.
Hoppas det blir en lika underbar dag imorgon.
Lägger upp lite bilder imorgon.

Långfredag...



Idag gick vi upp som vanligt när Yasmine vaknade typ 06.30. JC diskade och jag dammsög och städade. Vi kände att det var bäst att göra så innan vi åkte iväg över helgen. Annars blir det bara så jobbigt att komma hem till disk och en stökig lägenhet.

Vi åkte till Värmlandsbro vid 12-tiden. Yasmine sov i bilen och vaknade precis när vi var framme.

På menyn stod det lamm, klyftpotatis, tsatsziki, grekisk sallad och ouzo- snaps. Mums! Yasmine var galen i tsatszikin... hihi. Sen var det påsktårta och kaffe. Också mums! Och Yasmine sa "Mmmmmmmm" hela tiden. Tårta är gott! Hon är allt ett litet kakmonster...

Sen var det mycket lek med farmor, farfar och gammelfarmor... Yasmine älskar verkligen att vara i centrum.
Vi gick ut på en promenad hon och jag också i det fina vädret, utan vagnen. Guuud det var ju skithärligt ute. Imorgon ska det bli ännu varmare och finare väder hörde jag. Då ska vi vara ute lite mer. Vi tänkte åka tillbaka till Åmål igen och gå med i påskparaden. Fast det var inget vi planerade, så vi har inget smink eller kläder till Yasmine. Synd. Men det blir nog kul ändå. Första gången som jag går med i en påskparad över huvud taget :)

Nu sitter jag och bloggar, Yasmine sover som en stock och JC och hans bror Markus sitter och spelar tv-spel.
Vi ska nog lägga oss nu. Klockan är snart 23.00.



Fika i solen...



Idag fikade jag med Katte på Café XO. Det var skönt att få komma iväg lite ensam och vara med någon som inte har barn, och prata om allt möjligt förutom barn (ok lite var det förstås, men inte mycket). Jag har inte skrattat så mycket på länge... Vi pratade gamla minnen och massa annat. Det var skitkul att träffa henne igen! Hoppas det blir lite oftare nu, och inte typ ett år emellan :) Jag trivs så bra med henne. Vi har samma humor och har gått igenom många liknande saker båda två. Vi har mycket gemensamt. Ah, det var kul!
Jag behöver verkligen komma ut mer och träffa folk. Det märktes på mig sen när jag kom hem att jag var jätteglad att se Yasmine och JC, och var på mycket bättre humör. Ursäkta språket, men tro fan att jag kan bli grinig här hemma när det enda jag gör är att vara mamma och aldrig umgås med vänner. Det mår både jag och Yasmine bra av att vara ifrån varandra lite ibland.

Senare på eftermiddagen var vi hemma hos Kurre och Therese och barnen. Yasmine hade så himla kul! Theo (som är 8 år) lekte med henne jättemycket och hon gick efter honom hela tiden som en liten svans... När det var dags att åka hem så tyckte hon att det var jättetråkigt. Lilla gumman, vi får åka dit fler ggr :)

Nu ska jag kika lite på tv och sen lägga mig. Imorrn ska vi upp och städa lägenheten och packa innan vi åker till JCs föräldrar över helgen.


Skärtorsdag...



Häromdagen var vi hemma hos Yasmines morfar och hälsade på. Det var härligt väder så vi var ute mycket på altan i solen.
Pappa busade med Yasmine som vanligt. Hon lekte i en låda... ha ha...













Igår var vi inne hela dagen... tråkigt väder och vi är båda förkylda så... Sen kände jag mig riktigt febrig på eftermiddagen och kvällen. Helt matt i hela kroppen. Usch för förkylning.

Nu är det påsk och vi ska hem till Yasmines farmor och farfar och vara där över helgen och fira påsk. Vi åker idag eller imorgon, men vi försöker få tag på en resesäng som vi kan låna över helgen.
Yasmine kan ju inte direkt sova mellan oss därborta. Det går inte. Och vi kan ju inte släpa med oss hennes spälsäng... Aja, det löser sig.

Nu ska jag in och fixa till mig på toan och sen blir det fika på stan med Katte. Yasmine får vara med sin pappa idag.




GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!







Sjuk IGEN...



Asså, fy faaan! Jag är så trött på att vara sjuk nu. Jag och Yasmine har blivit förkylda igen. Det var ju fan inte länge sen sist liksom... Det som är så fint väder och allt. Man vill ju bara vistas ute hela dagen och njuta, men i stället så rinner näsan, huvudet dunkar och ont i halsen... Suck. Men om vi tar på oss ordentligt så kanske vi kan gå ut lite i alla fall. Det är ju dötrist att sitta inne.

Vi håller på och inreder Yasmines rum. Lite varje dag har det blivit. Nu har hon i alla fall alla sina leksaker där inne, en byrå, en bokhylla, lite tavlor och en matta att sitta och leka på. Det är inte klart än, men nu kan hon leka där inne i alla fall. Hon sken upp hela hon när vi tog in leksakerna igår och sa att hon har fått ett eget rum. Det verkar som att hon förstår. Nu vill hon bara vara där inne och leka. Säger man "ska vi gå och leka i ditt rum?" då springer hon dit in. Hi hi... Gud så söt!

Jag tror att jag ska anmäla mig till Extravaganzas viktminskningsprogram på MCD. Det kostar en del, men det är det värt. Jag vill så gärna komma i form igen, och jag vet jättemånga som har lyckats med hjälp av det programmet. Så jag ska ringa dit och höra. JC tycker inte att det är en bra idé. Han säger "Jag tycker om dig och du är fin som du är", men det handlar inte om det. Det handlar om självkänsla. Och just nu tycker jag inte om mig själv ett dugg. Det spelar ingen roll att han tycker om mig som jag är. Jag måste tycka om mig själv också. Det skulle vara kul att komma i sina gamla kläder igen, eller åtminstone den storleken jag hade förr. Att kunna åka och shoppa kläder som man sen kan använda och känna sig fin i. Nu är det ju snart sommar och man vill kunna gå i fina linnen och kjolar utan att känna sig... vad ska man säga?... stor. Åh, jag längtar!!!



Utelek i det fina vädret...



Nu har det varit fint väder i några dagar och det känns verkligen skönt att det har slagit om. Hoppas inte att det vänder...

Igår var jag med Paula och Freja. Dom kom hem till oss, vi fikade och barnen lekte. Det märks verkligen att Yasmine testar och ser vad hon får och inte får göra nu. Lite olydig sådär... hihi... Det är speciellt en lampa hemma som vi har från IKEA, som hon alltid ska hålla på och pilla på. Och det får hon inte, den är av rispapper och går lätt sönder. Säger jag NEJ eller AJABAJA så tittar hon bara på mig och fortsätter, tills jag går till henne och lyfter bort henne. Det är så uppenbart att hon testar oss. Men jag läste att det är helt naturligt. Jag har inte sagt till henne så mycket (inte på ett strängt sätt iaf) det har mest varit JC som har gjort det. Men jag måste nog börja göra det tror jag. Annars kanske hon inte lyssnar när hon blir större. Vad vet jag? Det är ju skitsvårt att veta hur man ska uppfostra ett barn...

Idag har vi varit hos JCs föräldrar och hälsat på. Hans bror Markus följde med hem en sväng.
Jag, JC och Yasmine gick med Mia och Villemo till lekparken precis nära där vi bor, och lekte. Yasmine tyckte att det var skitkul! Hon gillade speciellt när hon fick sitta i mitt knä och gunga. Hennes min var liksom "det här är lite läskigt men ändå kul". Jag trodde först att hon var rädd, så jag släppte ner henne. Men hon ville hela tiden upp till mig och gunga mer. Så hon måste ju ha tyckt om det, även om hon inte skrattade.

Inatt var en fruktansvärd natt IGEN... Yasmine vaknade hela tiden och skrek förtvivlat. Hon hade nog jätteont i munnen! Jag hoppas verkligen att tänderna kommer fram snart. Vi får sömnbrist. Och hon är inte rolig att ha att göra med. Sur och ledsen hela tiden... Jag fick tips om att testa en slags bedövningssalva på apoteket. Jag ska köpa den på måndag. Hoppas den hjälper...


Gungeligung...









Tittut!





Åka rutschkana är kul!




Några aprilskämt??



Idag har varit en helt underbar dag!!! Otroligt härligt väder och jag har varit på toppenhumör.

JC har kört bort skräp och skitsaker till tippen hela dagen, så jag har haft Yasmine helt för mig själv :) Vi träffade Alex och My på stan, och vi hängde med dom till lekparken och lekte och gungade i gunga. Yasmine tycker att det är så intressant och roligt med lite större barn. Sen har vi traskat omkring lite hit och dit (bra att hon får röra på sig).
Vi hälsade på hemma hos Paula och hennes två barn Linus och Freja. Dom lekte ihop alla tre och hade skitkul! Yasmine verkar trivas bra hemma hos Paula. Både Linus och Freja passar bra ihop med Yasmine. Det var jättemysigt! Dit får vi gå fler ggr...

Vid 11-tiden på kvällen igår vaknade Yasmine och skrek. Vi trodde att det bara var att hon tappat nappen, men hon hade kissat igenom sin blöja. Pyjamasen var blöt och madrassen också. Stön. Vi fick improvisera lite och vända madrassen fort, byta blöja och försöka få henne att somna om. Det tog ett tag. Efter att detta hände så sov hon dåligt hela natten. Hon vaknade flera ggr och skrek. Till slut, helt utmattade lade vi henne i vår säng. Men inte ens hos oss kunde hon sova bra...
Asså, ibland blir man tokig. När man inte förstår varför så vet man ju inte vad som är fel. Varför sover hon så dåligt vissa nätter, och andra nätter inte ett ljud fram tills morgonen? Ändå äter hon och sover på bestämda tider. Jag fattar ingenting. Det är svårt att vara mamma ibland. Det är liksom så mycket man ska förstå och veta på egen hand. BVC är ingen idé att fråga. Jag har alltid tyckt ända från början att dom är helt värdelösa. Dom kan inte ge svar på någonting tycker jag.


Det här med aprilskämt känner jag mig lite för gammal för. Dessutom vet alla när det är 1:a april och man går ju inte på saker lika lätt. Det känns som att det var nåt man gjorde mer stor grej av när man var mindre. Men det är bara min åsikt.
Jag blev inte lurad av någon i år i alla fall. Någon annan som var med om något roligt aprilskämt igår kanske??


My darling :)


Levande ljus, massage och filmmys...

Nu är klockan 01.30...

Jag sitter uppe och tänkte skriva några rader. Jag kunde inte sova ändå... för min kära herr Trapp snarkade.

Idag (eller igår blir det ju, eftersom klockan är efter midnatt) var vi på ÖoB i Edsvalla en sväng med JCs föräldrar. Det finns faktiskt en hel del där som är bra. Mycket fina saker. Men vi köpte faktiskt ingenting. Varför? Jo, det ska jag tala om. Arg som ett bi är jag... Jag skulle ta ut pengar i Grums på Swedbank. Inga konstigheter. Från mitt konto som jag alltid tar ut pengar ifrån. Då säger den jävla subban där inne (hon kan väl inte varit så mycket äldre än mig) att jag inte kan ta ut pengar från detta konto. Jag bara VA?? Vad menar hon? Det finns ju pengar på kontot, så vad är problemet liksom? Då säger hon att det är ett e-sparkonto och jag kan bara använda det på internet. Vad fan ###%%!!!&%&%#"=)/(&&!!! Då säger jag till henne "Det var ju jävligt konstigt, för jag har alltid använt det i Åmål på min bank och ALLTID tagit ut pengar från det kontot. Varför går det inte nu helt plötsligt??" Då säger hon att banken i Åmål gör fel i så fall. Javisst, självklart gör dom det. Högutbildade banktjänstemän ger självklart mig pengar från ett konto som jag inte får använda på det sättet... Japp, så måste det vara!
Är hon dum i huvudet eller? Jävla ragata! Jag ryckte till mig lappen och gick ut därifrån med svordomar i munnen. Asså, vad fan är det med folk i såna skitställen som Grums? Det var säkert för att hon inte kände igen mig och tyckte att den här tjejen ska vi sätta på plats. Om det inte var för att vi hade bråttom, så hade jag bett att få prata med chefen. Är så jävla irriterad.

Efter Edsvalla följde vi med JCs föräldrar hem så att dom fick mysa lite med Yasmine. Blir ju inte att dom träffas varje dag direkt, eftersom dom bor i Värmlandsbro. Yasmine visade stolt upp att hon kan gå. Hon traskade omkring som bara den.
Hon skrattade så hon kiknade, åt farfar som skojade med henne. Han tog en liten studsboll, studsade den i golvet och följde med den med huvudet, upp och ner. Han såg ut som en höna. det tyckte hon var skitkul, och han var tvungen att göra det om och om och om igen... ha ha! Tills han var alldeles slut stackaren.



Farfar Tage





Yasmine i full fart




Yasmine dricker vatten som en svamp :) hon svettas så mycket


Vad har vi gjort mer? Jag och Yasmine var på öppna förskolan och härjade runt. Hon tyckte att det var så kul att hon var helt upp i varv när vi skulle åka därifrån. I början var hon skitblyg på sångstunden, men sen släppte det och hon gick runt för sig själv och lekte och kollade. Hon ville nästan inte med ut därifrån. Vi ska nog dit igen på sopplunch :)

Jag ville göra något speciellt för JC igår kväll så jag överraskade honom med levande ljus, god mat, massage och filmmys... Kvällen var hans och jag ägnade verkligen tid åt honom. Han blev jätteglad! Jag blev glad för att han blev glad. Känns så kul att kunna överraska ibland och göra något bara för en annan person.

Nu är klockan 02:13 och jag måste sova om jag ska orka upp till möra!
God natt!

RSS 2.0