Regnig Blueshelg...


Nu har jag inte skrivit på ett tag. Har liksom inte hunnit känns det som.

Vi har gjort ganska mycket saker under den tiden... :)

  • Vi har varit i Håverud och ätit glass och tagit en liten sight-seeing.
  • Vi har badat i Ånimmen i Ånimskog och haft picknick. Yasmine trodde typ att hon kunde simma (så hon fick nån kallsup då och då... ingen fara, det gick så bra så)
  • Vi har varit några ggr till Karlstad och shoppat
  • Vi har ätit mycket glass och njutit av det fina vädret (då det var fint alltså)


I fredags började jag mitt nya jobb på the 50's Bar & Café. Jag jobbade 13 timmar i sträck. Herre gud, mina ben var som gummi när jag kom hem. Det var smockfullt med folk och vi jobbade som galningar. Kul var det!! Det var lite nervöst i början, men så är det ju alltid när man börjar på ett nytt jobb. Men sen kom man in i det och kom på att man faktiskt kan det här. Jag har ju jobbat på både restaurang och café innan, så man vet ju hur det går till och vad som ska göras.

Igår var vi på dop. Louise och Marcus små sötisar Amy och Eddy döptes. Jättesöta var dom!! Efteråt var det smörgåstårta och sen kaffe och tårta. Tack så mycket för att vi fick vara där när ni döpte era barn! Det var så fint så.

Jag jobbade igår också. Det var betydligt mindre folk där då. Vet inte om det berodde på vädret eller... Herre jösses vad mycket vatten det har regnat ner. Jag har inte sett ån idag, men igår var den översvämmad. Stackars alla som har fått sina källare översvämmade... Ute hos pappa i Sjövik så hade han en flod som flöt över hela tomten och över åkern.

Idag är det söndag och jag är ledig. Jag ska passa på att umgås med mina älsklingar. Har ju nästan inte träffats nåt den här helgen... Ikväll åker han ju igen. Snyft.
Det kommer att bli tufft att jobba när han bara kommer hem på helgerna. Men jag är sååååå glad ändå att jag har fått ett jobb.

RSS 2.0