Oriflame...



Ja, då har man gått och blivit säljare för Oriflame.
Eller ja, det var väl förra veckan någon gång som jag blev värvad.
Jag har verkligen haft dåliga fördomar om företaget. Men nu har jag ändrat åsikt.
Dom har jättebra produkter verkligen! Det är naturprodukter och inte testade på djur. Har provat en del, och allt som jag provade var jättebra!
Men jag har inte tänkt att sälja enorma mängder och försörja mig på det, utan bara lite vid sidan av till vänner och familj typ.

Idag träffade jag Sabinos en sväng. Vi drack kaffe, tjötade och kollade lite i Oriflames katalog.
Sabina är så rolig när det gäller skönhetsprodukter. Hon blir som tokig och vill ha allting. Vi satt och skrev upp massa saker som vi skulle beställa. När vi var klara och skulle räkna ut vad det blev, fick vi en chock.
Vi hade ju skrivit upp saker för över 2000:- var!!! Ha ha!! Det var hur mycket som helst. Men vi bestämde att dra ner på det lite. Herre Gud. Inte kan vi beställa för så mycket pengar....

Senare på eftermiddagen så var vi hemma hos Louise och Markus. Jag och Louise satt i flera timmar och satte prislappar på våra barnkläder som vi ska sälja till helgen.
På ett sätt känns det skönt att få bort lite och bli av med det. Men på ett sätt känns det så tråkigt också.
Man får massa minnen av när Yasmine var liten. Men men. Man kan ju inte behålla allt.

weekend sammanfattning...



Måndag måndag tråkiga måndag... Jag hatar verkligen måndagar! Vet inte varför, men dom känns alltid så tråkiga...


Den senaste veckan har vi umgåtts mycket med familjen Larsson-Täng. Vi har liksom bjudit varandra på middag varannan dag typ. Umgåtts på dagarna och bara hängt hos varandra. Mysigt och trevligt. :)

I fredags hade jag och JC myskväll framför Idol.

I lördags var det marknad och JCs familj var här på besök. Vi gick tillsammans en sväng på marknaden och kollade lite bara. Det var helt fel tidpunkt för Yasmine tydligen. Hon tyckte inte alls att det var det minsta roligt. Hon var bara hungrig, grinig och trött.
Försökte få henne att sova i vagnen, men det ville inte hon. Det var väl alldeles för mycket ljud, folk och dofter tror jag. Så jag gick bort från marknaden en sväng. Då somnade hon som en stock direkt. Jag gick hem, ställde vagnen utanför och la i baby-watchen i vagnen och gick upp och gjorde i ordning middagen till oss. Dom andra kom efter ett tag och vi åt middag ihop. Yasmine sov nog en timma där ute i vagnen.









På eftermiddag/kvällen var vi hemma hos familjen Larsson-Täng. Vi bara slappade lite och jag kikade lite på Lovas gamla kläder som hon växt ur. Jättefina ytterkläder som knappt var använda. Synd bara att allt var för stort för Yasmine.
Jag och Louise kollade lite i gamla fotoalbum också. Det var skitkul att se!! Herre Gud vilken crazy tid det var förr. Kul hade vi ihop och gjorde roliga saker jämt. Den tiden kommer aldrig tillbaka. Men nu kan man ju fortfarande göra roliga saker, fast det blir på ett helt annat sätt.



Igår åkte jag, JC och Yasmine till mammas grav i Ånimskog. Så ironiskt egentligen... Där sprang Yasmine omkring full av liv ovetandes om alla döda. Jag sa inte ens att det var hennes mormor som låg där under.
Hur ska man förklara det liksom? Hon vet ju inte vad döden betyder.
Usch, det kändes så hemskt att vara där med min dotter och man som min mamma aldrig hann träffa.
























Hemskt. Åren går och mamma försvinner allt mer från minnet. Självklart minns jag henne. Men jag minns knappt inte längre hur hon doftade eller hur hon lät när hon pratade... Jag var ju bara 14 när hon gick bort.
Åh, kära mamma... Vad mycket du har missat. Jag saknar dig fruktansvärt mycket.
Älskar dig och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Vi ses någon dag.









Idag har familjen Larsson-Täng varit här igen :) ha ha!! Vi åt "fattigmansmat" korv och makaroner.
Jag och Louise ska lämna in lite barnkläder till försäljning på Hagenberg till helgen. Vi ska nog träffas imorrn och hjälpas åt att sätta prislappar på alla kläder. Svårt att sätta pris på begagnade kläder, hur fina dom än är, så är det ju ändå begagnat.
Jag och Yasmine tog en sväng till lekparken senare på eftermiddagen. Men till slut kände både hon och jag att det var kallt och ruggigt ute och det började bli lite mörkt ute. Så vi gick hem, åt middag, såg på bolibompa och sen ville hon gå och lägga sig.
Hon var trött tidigt ikväll. Kanske är lite sjuk.

Dyrt med kläder...




Igår var jag med Louise till Säffle för att köpa termoställ till Yasmine. Hon behöver det till dagis. Så jag la undan ett rosa/grått ställ med jacka och byxor på kappahl (för att jag glömde rabattkupongen hemma).
Vi åkte tillbaka idag igen. Det var jag, Louise, Natty och Eddy. Vi tog en kaffe på Mc Donald's först. Där träffade vi Madde, hennes kille och Alicia. Vi pratade lite om vinterkläder till barnen och vad dyrt det är. Hon berättade att dagis hade sagt till henne att det inte behövs både overall, termoställ, vanlig jacka och fodrat regnställ. Det räcker tydligen bara med fodrat regnställ och allväderstövlar. Va!? Åh, vad skönt tänkte jag. Det hade ju blivit skitdyrt annars. Så jag köpte ett regnställ istället, och kom jättebilligt undan med min rabatt. Jag måste köpa fodrade stövlar också bara.
Efter Säffle så hängde dom med hem (Yasmine var hemma då). Vi fikade och drack kaffe. Eddy fick prova att sitta i en "Bumbo" som vi köpte till Yasmine när hon var yngre. Det var lite kul.

Jag och Yasmine tog en tur till affären sen. Inne på ICA var det ett stort gäng med killar som hade svensexa för en kille. Dom spelade skithög musik och han som skulle gifta sig var vtungen att stå och dansa. Tydligen så försökte dom få tjejer att pussa och krama honom. Och det fick jag märka när jag kom till kasan. En av killarna tjatade som fan på mig att jag skulle ge en puss till honom. Han kunde t.o.m. betala mina varor för att jag skulle göra det. Men jag tyckte att det var så pinsamt så jag sa nej nej nej hela tiden. Men en kram då? Jaja ok då. Så jag gav honom en kram mitt framför alla och alla tjoade och applåderade. Pinsamt värre... ha ha!! Det var snygga snobbar allihopa. Inte härifrån tror jag.

Sen gick vi till Lekparken vid dom gula järnvägshusen på odengatan och lekte. Vi satte oss på en varm filt i sanden och byggde sandslott och grävde och grejade. Jättemysigt!! Sand hade vi både innanför och på kläderna sen... men Äsch! Ha ha!

Sen var det middag, lek, bad, tandborstning och godnattsaga. Hon är så go min tjej. Ålskar henne så.
Hon lyser verkligen upp min vardag. Min lilla solstråle.

Ikväll är JC hos Patte. Dricker öl och ser på fotboll.



Yasmine i pyjamas :)


Löven faller...









Nu är det höst. Löven faller utanför mitt fönster och det är riktigt kyligt...

Vi har varit inne hela förmiddagen idag och bara myst. Yasmine är lite förkyld så hon fick vara hemma från dagis och mysa med mamma och pappa.

Igår var jag med Sabina och vi lagade lax och sallad. Sen senare på kvällen så gjorde vi våfflor med sylt och grädde och myste jag, Sabina och JC framför "Desperate Housewifes". Vi tvingade JC att se på det med oss ha ha...

I eftermiddag är vi bjudna hem till "Larsa Krut" (pappa ha ha) på middag. Han ska göra kycklingsoppa med ris. Mumsfilibabba!! Jag älskar pappas kycklingsoppa!! Den är så himla god!

Nu strax ska vi iväg till Camilla och Ebba eventuellt. Väntar bara på att Yasmine ska sova klart.

Här kommer lite bilder.





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Säljer min mobil...


Jag ska sälja min mobil Samsung f 300 Ultra Music. Vi har massa mobiler bara liggandes hemma som vi inte använder. Så tänkte lägga ut en annons här och se om någon snappar.

Den är för övrigt jättefin och inte så mycket använd, och bara 2 år gammal.

Köpte den för 4300:-.

Det är en musikmobil med två sidor. Ena sidan är mp3 spelare m.m. och andra sidan har mer vanliga mobilfunktioner.

Nu säljer jag den jättebilligt pga att det inte finns laddare till. Men det finns att köpa billigt överallt.
Det medföljer headset och ett minneskort på 1 GB.

Pris endast 700:-

Skriv ett inlägg om ni är intresserade!




Tors-lördag...


I förrgår, torsdag, kom JC hem. Han var efterlängtad. Man hinner sakna varandra lite och det är verkligen roligare att träffas då. Det blir inte det där att man går varandra på nerverna. Dom få dagar han är hemma så hittar vi på roliga saker ihop.

Yasmine sover förresten i egen säng nu, och det har gått bra än så länge peppa peppa (dock i vårat rum). Jag kände att det var på tiden liksom. Hon är ett år och 7 månader. Hon kan ju inte sova i mammas och pappas säng längre (även om det var hur mysigt som helst). Jag vet inte hur länge sen det var som jag och JC sov ihop..


En sak till... Vår katt har fått kattungar IGEN!!! Fyra stycken den här gången. Två orange-randiga och två svartvita. Då har vi fem katter totalt... Oh my god.



Igår var vi hemma hos Lollo och Markus och tvillingarna på fika. Trevligt trevligt. Yasmine skulle leka med deras leksaker och sitta i deras gåstolar ha ha... Gick väl sådär. Hon är ju inte precis liten längre, men ena benet fick plats, det funkar väl det också tänkte hon... så där satt hon i stolen med ena benet i och andra utanför. Hon ville nog vara bebis igen, för varje gång Lollo skulle bära Amy eller Eddy så ville Yasmine också bli buren... ha ha.
Tänk vad olika dom är Eddy och Amy. Eddy är verkligen crazy och verkligen humoristisk och livlig. Amy iakttar mer och är väldigt lugn och försiktig, en liten dam ;) Vad roligt det måste vara med två barn med så olika personligheter!
Det var meningen att vi skulle komma dit sen på kvällen och kanske dricka lite vin och spela spel, men när vi kom hem var vi dödströtta...





Jag gömmer mig bakom Yasmine... ville inte vara med på kort




skräll att JC håller på med sin mobil




min lilla sötis




Yasmine visar Amy hur man gör





söta Amy




så här kan man också sitta liksom ;)




lika som bär





ha ha... Eddy får tänder, så han dreglar en hel del :)




det kliar när man får tänder





"snälla får jag lite mer kaka?"










Idag var vi och hälsade på hos Yasmines farmor och farfar. Hon fick lite rulltårta och saft när vi andra också fikade. Efter det så var det som om någon gett henne Red bull eller nåt. Hon härjade runt som en galning och var alldeles dösvett till slut. Det var skitkul! JCs mormor måste ha tyckt att det var jättejobbigt. Yasmine har ju vuxit en del på sista tiden, så på vissa ställen når hon upp till dörrhandtag, där man tänder/släcker lampor, bord, bänkar. Hon når upp överallt nu tycker jag. Så att stänga/öppna dörrar och släcka/tända lampor är VÄLDIGT roligt just nu. Även att lägga knivar på bänkar är inte så smart längre.

Ikväll skulle vi ha myskväll... men som vanligt så... ja så somnade JC när han skulle lägga Yasmine.
Hoppas han vaknar snart.

RSS 2.0