Vinterkyla...



Imorse var det ju fan i mig svinkallt ute. Jag hade bara en kofta på mig när jag gick till dagis för att lämna Yasmine, och jag höll på att frysa ihjäl!! Gud, jag måste verkligen köpa en ny jacka. Jag provade förra årets vinterjacka, men den var stor som en tält på mig. Var jag verkligen såå stor förra året? Jag tycker ju att jag är stor nu, då måste jag ha varit riktigt stor... Yasmine var förresten glad när jag lämnade henne. Kändes riktigt skönt att hon inte var ledsen.

Idag har jag storstädat lägenheten när Yasmine var på dagis. Sen tog jag en låååååååång skön dusch.
Sen var det dags att hämta henne. På vägen hem så gick jag in på Netto för att hälsa på Sabina. Då fick Yasmine syn på festisarna på hyllan och ville ha. Jag sa ok och hon fick hålla dom i handen tills vi kom till kassan och skulle betala... Då märker jag att jag har glömt plånboken. Jädrans skit. Jag blev tvungen att ta ifrån henne sin festis som hon var så överlycklig över att få... Åh det gjorde ont i hjärtat när jag såg hur ledsen hon blev. Det blev ett smärre utbrott på vägen därifrån. Hon grät hjärtskärande hela vägen hem. Tänk att det betydde så mycket att få en festis. Men hon förstod ju inte varför hon först skulle få den och sen inte. Jag försökte förklara, men hon förstår inte det där med pengar än. Lilla gumman...

Efter att vi ätit mellanmål så gick vi till lekparken och lekte och busade. Klockan gick så fort, jag glömde av tiden. Så det blev en sen middag och sen nattning. Yasmine har för övrigt börjat sova bättre om nätterna. Kanske är att hon börjar bli äldre. Hoppas det håller i sig.



Saknar min älskling lite redan...






sommaren är slut... Nu är det höst...


tjejfest...


I lördags var jag ute för första gången på aslänge... Det var faktiskt kul!! Jag var först hemma hos Lollo med Natty, där vi gjorde iordning oss och drack lite. Sen fick vi skjuts till Linda där festen var. Där var det "Girls just wanna have fun" blandat med "En gång är ingen gång, två är lika med noll" m.m. Det var trevligt. Pratade med folk man annars kanske aldrig skulle prata med. Drack bål som smakade bara saft, men som tydligen var rätt stark... Ha ha! Det börjde snurra i huvudet ganska fort. Kom på att alkoholen satt mest i frukten på botten. Så jag satt och mumsade på en hel del frukt...
Iväg bar det sen till HC, hade köpt biljett (eftersom jag tydligen inte har VIP-kort längre). Ringde Arian på dagen och frågade. Vet inte om jag fattade rätt heller men...
Velvet var ändå kräksjuk så showen blev inställd, man fick pengarna tillbaka.

Inne på HC var det ju fan i mig bara 18-åringar typ. Inga i vår ålder längre... Tråkigt. Man kände sig gammal. Lollo drog med mig till dansgolvet, och det kändes riktigt obekvämt... Usch, har ju inte dansat på hur länge som helst. Kändes som att man glömt av hur man gör liksom. Kärringvarning. Men dansa gjorde vi och till slut sket jag i om jag såg dum ut. Det var bara skönt att få dansa till musiken.
Det var faktiskt en som ville dansa sista dansen med mig... Ha ha! Men han var rätt söt... Fast jag bara nonchade honom och gick därifrån. Elakt.

Sen blev det kebab i bröd på Vänern. När vi satt där och väntade på vår mat så blev det bråk där inne. Skräll. Att killar ska vara så jävla löjliga!! Speciellt han som slog.
Jag tog med mat till JC, han var vaken när jag kom hem typ halv fyra.




Igår åkte JC iväg till Örebro för att jobba. Så nu är man ensam till på fre.


var bara tvungen att lägga in den här bilden från i somras ha ha!!
Min lilla gris :)




kort inlägg...


Igår var Katte här och hälsade på. Trevligt trevligt! :) Hon hade inte sett Yasmine eller träffat henne sen hon var pytteliten. Hon tyckte att hon var gullig sa hon. Vi tjatade lite och sen stannade hon på middag.
Det får vi göra om :)

Nu blir det film och mys.

Nere...


Tydligen så har jag blivit av med mitt jobb utan att jag visste om det själv. Fick höra det på annat håll. Förstår inte riktigt hur man som chef kan göra så...Tänker inte skriva mer om det här eftersom jag vet att många läser min blogg. Deppig och arbetslös är jag i alla fall. Förstår inte vad jag har gjort för fel...
Skit samma. Jag ska dit imorgon och prata.

Igår åkte vi och hälsade på JCs föräldrar. Det blev riktigt pinsamt... Vi hade bara tänkt hälsa på en snabb sväng. När vi kommer in är det fint dukat och hans mormor är där också. Då hade JC glömt av sin mammas födelsedag... Jag har ingen koll på när hon fyller år om inte han påminner mig liksom. Så det blev jättepinsamt utan varken blommor eller present. Men hon tog inte illa upp.
Vi stannade och fick smörgåstårta och hallonpaj med glass och kaffe. Mums!!
Min diet har raserat totalt när JC varit hemma...

Sen åkte vi vidare till Kil till Jörgen Möller och Anna och Casper. Vi lagade mat och hade trevligt. Efter att vi nattat Yasmine så satt vi länge och tog några öl och pratade om allt möjligt. Det var jättetrevligt!!
Casper kunde inte sova så han fick vara uppe med oss ett tag.
Jättetrevligt verkligen!! Det får vi göra om.

Idag packade vi ihop våra saker och åkte hem vid lunchtiden.

Underbar helg...



Helgen har varit underbar tillsammans med min familj. Åh vad jag har saknat att göra saker ihop med Yasmine och JC. Men usch vad jag har proppat i mig... På en helg har jag gått upp 1,5 kg!!! Vad fan liksom... Men ny vecka nya tag. Idag har jag bara börjat om på nytt och äter efter Atkins igen. Känns jobbigt eftersom kroppen har liksom nollställt sig. Man har fått tillbaka sötsuget och töjt ut magsäcken.

I fredags jobbade jag till halv 4 sen hämtade jag och Sabina Yasmine på dagis. JC var iväg till Göteborg och hämtade vår nya bil som vi köpt. Äntligen!! En grön Volvo. Jag bryr mig inte så mycket hur bilar ser ut bara dom funkar. Är glad att vi har en bil bara, men den är fin.
Det var meningen att Madde skulle vara barnvakt och jag skulle jobba kvällen efter jag nattat Yasmine... Det var meningen, men så blev det inte... Jag totalslocknade bredvid henne och vaknade inte förrän sent på kvällen. Min chef var nog inte så glad på mig då...

På lördagen var vi på dop i Kil. Det var Anna och Jörgen Möllers son Casper som döptes. Innan så var vi till Bergvik och köpte en jättefin present. Det var tydligen alldeles nytt för i år. Det var ett litet lok som hade lock. Bestod av tre delar och i en ask skulle man lägga tänder :) Jättesött! Hoppas dom blev nöjda!
Maten var jättegod!! Det var Annas mamma som hade lagat allt själv. Yasmine åt inte så mycket dock. Hon var nog mest trött. Hon slocknade så fort vi satt oss i bilen hem. Det var mycket för henne.

Igår hälsade vi på hemma hos JCs föräldrar. Yasmine är sjuk igen så hon var inte riktigt sig själv.
Jag måste bara säga att jag kan störa mig så på äldre människor. Men dom har sina gamla åsikter och vanor. Det sitter väl i att barn SKA äta upp allt som är på tallriken. Nu är det faktiskt 2009 och nya rön säger att barnfetma blir allt vanligare och man ska aldrig tvinga i små barn mat. Deras naturliga aptitfunktion kan rubbas. Dessutom kan dom få ett dåligt förhållande till mat om man ska göra en stor sak av att äta.
Jag litar fullständigt på Yasmines egen aptit och hon säger till när hon inte vill ha mer och är mätt. Då är det bra med det liksom. Jag sitter ALDRIG och prutar och håller på och tvingar i henne mat. "Jo, lite till kan du ta" "kom igen nu" "åh vad duktig du är" osv. Näe, det där sköter sig självt oftast. Vissa dagar äter hon som en häst och andra dagar äter hon kanske två skedar och sen vill hon inte ha mer.
Jag sa till på skarpen att det där får ni sluta med. Så håller inte jag på. Yasmine äter så mycket hon vill ha, sen är det bra! Gud så irriterande! Ska någon göra så att mitt barn får matproblem när hon är 4-5 år?? Dom tycker säkert att jag är en ung mamma som inte kan någonting. Det skiter jag fullständigt i.
Jag vet vad som är bäst för mitt barn. Punkt slut.

Idag hälsade jag, Yasmine, JC och Sabina på hos pappa och JC lagade biffar med potatismos och gräddsås. Jag åt inte dock, men det såg gott ut. Sen fick jag lite fritid med Sabina. Vi åkte hem till henne, tjatade, kollade i skvallertidningar och lagade mat. Sen var det meningen att jag och JC skulle mysa...
Men när jag kom hem var det knäpptyst. Det hördes snarkningar från sovrummet. Då hade han slocknat bredvid henne.

Så nu sitter jag här, ensam framför datorn. Hoppas på att chefen ska ringa så jag får jobba imorrn. Behöver verkligen mer timmar.



Lollo & söta lilla Amy på besök...



Idag har jag jobbat första dagen på veckan... Kändes skönt! Har inte fått så många timmar, så det blir en kass lön den här månaden... Snyft!

Idag hade jag besök av Lollo och hennes lilla Amy (Eddy fick stanna hemma med Markus). Jag lagade pannkakor med sylt och grädde som jag bjöd på. Yasmine ville som vanligt mest ha sylt och grädde, inte så intresserad av själva pannkakorna ha ha!! Yasmine tyckte att det var jättespännande och kul med en bebis i huset... Hon liksom pysslade om henne. Hon petade på henne i ansiktet för att känna om det verkligen var en bebis och inte en levande docka. Jag vet inte riktigt vad hon trodde faktiskt, men hon klappade henne så försiktigt och pussade henne hela tiden... Naaaa, vad gulligt!
Amy hade blivit så stor... Kunde sitta upp själv och jollrade för fullt. Jag visste inte riktigt hur jag skulle bete mig mot henne. Man glömmer så fort hur det var. Kommer knappt ihåg hur det var när Yasmine var så liten.

Efter att jag nattat Yasmine (som absolut inte ville sova... hon ville bara klappa bebisen hela tiden), så drack vi kaffe, tjötade och försökte roa en otroligt trött Amy. Lilla plutten. Hon somnade som en stock sen sa Lollo. Det tror jag det.

Imorgon kommer min älskling hem. Han åker nu i natt. Längtar!!

Nu blir det sängen. Ska jobba imorrn.


Spruta på BVC...


Idag har jag och Yasmine varit ute på stan från halv nio i morse till halv fem. Pust. Vi var på BVC, sen stannade vi kvar på öppna förskolan, sen sov hon middag i vagnen och jag gick runt och fönstershoppade. När hon vaknade lekte vi i lekparken, fikade på ICA, handlade, köpte skor och en jacka till  henne m.m. När jag kom innanför dörren höll jag på att ramla ihop. När man går på diet så är man helt orkeslös, och sen på det så ska man orka med allt annat. Innan man fick barn och bantade så kunde man ju bara vila när man kände för det.

Men i alla fall, vi var på BVC och hon mättes vägdes, och fick en spruta vid nio. Usch, den gjorde nog rejält ont för hon skrek jättemycket... Det var obehagligt tyckte jag. Efteråt förklarade jag att hon fick ett stick i låret av tanten och visade var. Att hon fick ett plåster och att hon var jätteduktig. Då kändes det nog lite bättre för Yasmine när jag förklarade vad det var som hänt, för hon pekade på plåstret på låret och så kramade hon mig jättelänge när hon satt i mitt knä. Jag tror att det är jätteviktigt nu när hon är såpass gammal att alltid prata om saker och förklara.
Hon börjar dessutom komma in i förtrotsen lite, och då är extra viktigt att lyssna på barnet och alltid förklara saker. Ibland när hon är ledsen hemma för något så berättar jag varför det blev som det blev och så kramas vi. Sen frågar jag om det känns bättre nu, då nickar hon på huvudet och snyftar "mmm".
Idag var hon så rolig när hon skulle ta sitt kvällsbad... Hon skulle bestämt ha med sitt favoritmjukisdjur i badet, och jag försökte förklara att det inte går för då blir den blöt. Men hon blev skitsur och ledsen och ville inte bada alls då... Till slut efter att jag hade tjatat länge att hon skulle lämna kvar vovven i soffan så länge, så gav jag upp och satte mig ner i soffan och bara suckade... Då kom hon helt plötsligt och la vovven bredvid mig och tittade på mig typ som "men ok då... jag går väl och badar utan vovven då..."
Rolig hon är.

På lördag eller söndag kommer äntligen JC hem och det ska bli såååååååååååå skönt. Då har han varit borta  i tre veckor. Det är faktiskt en lååååång tid... Jag kan inte hjälpa det, men jag orkar verkligen inte mer helt ensam. Jag fattar inte hur alla ni ensamma mödrar klarar av allt!!
Det är underbart att vara mamma men man behöver lite avlastning ibland också.

Imorgon ska jag jobba och sen kommer Lollo med Amy och Eddy och hälsar på. Det ska bli så kul att träffa både henne och bebisarna igen!! Det var ett bra tag sen.

RSS 2.0